GRATIS OPMÅLING
GRATIS RÅDGIVNING
UFORPLIGTENDE TILBUD
GRATIS LEVERING
21438911

Plisségardiner

Plisségardiner fremtræder elegant og diskret og leveres med mange forskellige farver og vævstyper. De skaber et let udtryk i rummet og fylder ikke meget i oprullet tilstand.

Plisségardiner kan leveres i mange modeller som passer til alle typer af vinduer. Alt fra snorebetjente til kædetræk og trådløse er muligt.

Du har mulighed for at vælge en model der kun afskærmer den nederste del af vinduet, hvis du ønsker at skærme for nysgerrige blikke uden at lukke lyset ude.

Få lavet dit plisségardin med lister i matchende farver, eller måske vil lister i aluminium eller kontrastfarve skabe det rigtige udtryk i dit hjem. Alt er muligt.

Plissegardiner

Vores gardinbus kommer til dig

Gardinbussen er udstyret med et bredt udvalg af kvalitets og farveprøver.  Du har mulighed for at se hvordan prøverne ser ud i dine omgivelser og sammenholde med vægfarver, møbler og øvrig indretning. Vores konsulent har mange års erfaring og kan vejlede i valg af materialer og modeller. Der vil på stedet blive foretaget en opmåling, og du får naturligvis Danmarks bedste tilbud på dine nye plissegardiner med det samme.

Book en konsulent

Udfyld kontaktformularen nedenfor, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

    Gardiner og solafskærmning – uden omveje!

    Vi kører i og omkring Århus, Horsens, Give, Herning, Vejle, Silkeborg – og sikkert også din by!